Cum sa probezi niste sneakers de acasa

Daca ai un iPhone si nu vrei sa iesi din casa pentru a proba niste sneakers Nike Air Max 95Nike Air Force 1 sau niste Puma Smash V2, acum o poti face instaland o aplicatie dezvoltata de startupul Wanna.by. Cei de la Wanna.by sunt specializati in dezvoltarea de aplicatii AR, iar cea cu sneakers, Wanna Kicks, mi s-a parut cea mai interesanta.

Wanna Kicks este o aplicatie pentru iOS care deocamdata contine un catalog restrans de pantofi sport si care iti simuleaza in timp real cum ar arata acestia in picioarele tale. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatie, sa te descalti si sa indrepti camera catre picioare.

 

Gasesti in catalogul demonstrativ cateva modele de New Balance, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Vans si Asics in mai multe variante de culori, suficient cat sa iti dai seama incotro se indreapta comertul online. Cel mai probabil in cativa ani toti marii producatori si toate magazinele online care se respecta vor avea astfel de aplicatii care te vor ajuta sa iei decizii mai „pe verificate” decat acum.

Un alt exemplu sunt cei de la Bang&Olufsen, cu o aplicatie similara care iti simuleaza cum ar arata in casa ta produsele lor:

 

 

Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *