Content Creators – puterea conținutului pentru brandul tău

Am devenit toți creatori de conținut, dar nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând.

Despre acest subiect și ce înseamnă de fapt conținut relevant se va vorbi pe 29 Ianuarie la prima ediție a evenimentului Content Creators powered by Caroli.

Participanții la conferință vor putea obține răspunsuri la întrebările asociate conținutului și marketingului digital de la experți din industrie. Evenimentul va oferi experților în materie de conținut și marketing digital informații cu privire la utilizarea eficientă a tehnologiei care ajută la crearea, gestionarea și extinderea brandului.

Invitații Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient.

Între speakerii primei ediții se numără: Cosmin Nedelcu (Micutzu); Alexandru Pomană (99%); José Borralho (Consumer Choice Europe); Alex Gâlmeanu (Fotograf), Radu Constantin (vlogger); Toader Păun (Europa FM), Ruxandra Babici (Consultant Digital Marketing); Laura Nedelschi (Kubis Interactive), George Ioniță (First Content); Khaled El-Solh și Anamaria Băjan (Caroli Foods Group).

Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar și celor care lucrează în vânzări, în agenţii sau care pur si simplu vor sa afle ultimele trenduri in subiectele abordate.

Indiferent dacă vei învăța despre tendințele din industrie, vei face networking cu colegii din industrie, îți reînnoiesti cunoștințele profesionale, Content Creators Conference este o modalitate excelentă de a fi la curent cu industria de marketing.

Pentru detalii despre program și speakeri poti vizita site-ul evenimentului.

Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *