Accesorii pentru smartphone care pun accent si pe design

Pe langa partea utila, telefoanele mobile au devenit si accesorii fashion: aluminiu satinat, finisaj chevron, Gorilla glass, culori indraznete, toate acestea fac parte din strategia producatorilor de a ne atrage atentia si, in cele din urma, banii. Insa accesoriile care vin in pachet cu telefoanele nu au parte de acelasi tratament, de cele mai multe ori fiind albe sau negre, plasticoase si total neinteresante. Exista un producator care schimba aceasta situatie si care creeaza accesorii pentru smartphone ce se incadreaza usor in orice design modern.

Brandul se numeste Native Union si incearca sa faca accesoriile pentru smartphone niste piese de design pe care sa iti doresti sa le expui permanent. De la incarcatoare wireless din aluminiu cu textil pana la cabluri de date care pot fi folosite ca brelocuri, produsele lor imi plac si reprezinta o alternativa la plasticele standard cu care ne-am obisnuit pana acum.

In produsele lor gasesti materiale neobisnuite precum lemn, materiale textile, sticla, marmura, silicon sau aluminiu. Produc si boxe bluetooth sau wireless, insa nu am niciun feedback referitor la calitatea sunetului pe care il redau. Daca esti pasionat de boxe, cred ca o sa iti placa acest articol.

Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *