5 startupuri in care a investit recent Jeff Bezos

Fara indoiala Jeff Bezos are un fler extraordinar pentru afaceri. Faptul ca este cel mai bogat om din lume confirma acest lucru. Pe langa cea mai cunoscuta afacere a lui, Amazon, el a investit de-a lungul timpului in multe startupuri, printre care Airbnb, Uber, General Assembly, MakerBot, si Lookout. Sansele sunt ca daca el investeste intr-un startup, cel mai probabil vei mai auzi de acel startup in viitor. Iata in continuare 5 startupuri in care a investit recent Jeff Bezos.

Fundbox

Fundbox este o companie care ofera credite si linii de credit de maxim 100.000 USD pentru companii care sunt eligibile. Avantajele oferite de Fundox fata de bancile traditionale sunt dobanzi mai mici, simplitate si rapiditate. Companiile pot aplica online si de obicei primesc raspuns si finantare in cateva ore.

Grail

Grail are ca principal scop detectarea cancerului in stadiu incipient, atunci cand are cele mai mari sanse de a fi tratat. Bezos Expeditions a investit 100 de milioane de dolari in companie in anul 2016.

EverFi

EverFi este o companie in care Jeff Bezos a investit 190 de milioane de dolari in 2017. EverFi pune la dispozitia profesorilor si a elevilor/studentilor cursuri online cu teme utile precum educatie financiara, well-being si planificare profesionala.

Plenty

Plenty este o companie care activeaza in domeniul agricol. Cercetatorii ei exploreaza variantele de a cultiva cereale si legume fara aport de pesticide si erbicide. Studiaza, de asemenea, si tehnici de cultivare pe verticala cu consum redus de apa.

Mindstrong Health

MIT Technology Review a definit Mindstrong Health ca fiind „aplicatia pentru smartphne care iti spune ca ai depresie inainte ca tu sa banuiesti acest lucru”. Aceasta monitorizeaza activitatea persoanelor si identifica semne de depresie sau probleme psihice.

 

Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *