4th Dimension Watch by 22 Design Studio

Astazi va prezint ceasul 4th Dimension Watch creat de catre cei de la 22 Design Studio. 22 Design Studio a fost fondat in 2005 de catre Sean Yu si Yi-Ting si se remarca prin creatiile lor care au ca materii prime cimentul sau metalul. Spun ei ca s-au inspirat din arhitectura si materialele folosite in orasul natal, Taipei.

Fiind pasionati de orologerie, primul ceas creat de cei doi a fost un ceas de perete, denumit 4th Dimension Wall Clock:

Ulterior, s-au inspirat din acest model si au revenit cu colectii de ceasuri de mana, atat barbatesti cat si de dama. Ca si in cazul ceasului de perete, cadranul ceasurilor de mana este din ciment, fiind ridicat progresiv cu trepte ce reprezinta fiecare ora. Efectul vizual final este de scara spiralata, ceea ce inca ma fascineaza.

Desi nu exista cifre indicatoare pe cadran, acesta este usor de citit, treptele facand o delimitare extraordinar de lizibila pe acesta. Carcasa ceasului 4th Dimension este din otel inoxidabil, geamul este din cristal safir, iar mecanismul este quartz Miyota (japonez, parte a grupului Citizen). In traducere, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu calitatea lui, este un ceas bun. Trebuie sa tii cont, totusi, ca este un accesoriu fashion si nu o piesa de inalta orologerie, mai ales ca este vorba de un ceas cu baterie. Eu am avut ocazia sa il pun la mana si m-am indragostit imediat de el. Este un ceas pretentios, mare, care atrage garantat atentia asupra incheieturii tale. Partea buna este ca face acest lucru in sensul bun, manierat al conceptului. La un eveniment te va ajuta sa socializezi, va atrage atentia si curiozitatea, va fi conversation starter. Va face, practic, exact opusul unui Invicta auriu vulgar.

Exista mai multe variante de culoare a curelei, carcasei si a indicatorilor, iar pretul mediu al unui astfel de ceas pe site-ul 22 Design Studio este de 350 USD. Poti sa il comanzi, insa trebuie sa tii cont ca va trebui sa achiti la vama o taxa de 3.5% si de asemenea si TVA-ul.

Partea buna este ca se gasesc online si in Romania, pe site-ul celor de la CeasBoutique, disponibile cu livrare imediata.

Dacă ți-a plăcut, nu ține doar pentru tine! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *